Kesän jälkhen koittaa aina syksy. Niin myös Turusa, jonne Äänipäät matkasivat halki Suomen, paitsi Motti, joka eksy matkalla. Tästä takaiskusta oli vaikia selvitä, mutta parhaasa muut Äänipäät yrittivät. Ensin kokeiltiin aamukävelyä, sitten intialaista joogaa, päälle kaurapuurua ja lopuks päärythi Käymälään. Usean tunnin ähkimisen perästä olthi valmiita ja hymy oli herkäsä. “Tänään oli hankalampi”, passut kuitenki totes ja niinpä lähethi herkistähän oloa reippaan kaupunkikierroksen merkeisä. Evhäät saatiin yllättävän läheltä.

Make esitteli Turun parhaita puolia. Niinpä olthinki jo hyvisä ajoin maltaiden ääresä kassomasa potkupallua. Karaookkeaki muutamat ehti kokeilla. Se oli ihan toinen paikka tosin. Koska Motin kotia jääminen vielä niin poikia harmitti, ei auttanu ko lähtiä syömhän kunnon ateria ja sit aikasheen nukkuhan. Turun paras iltaravintola löyty torin kulmalta, ja maituaki riitti kaikille halukkaille.

Käymälään pureuduttiin taas het aamusta ja entistä paremmalta tuntu. Iltapäivällä eräs passuista toteski, et “Tänään meni jo paremmin”.

Kotio Äänipäät lähtivät yhtä aikaa.

Seuraavaksi Äänipäät esittelevät hyviä käytöstapojaan Jyväskylässä, Kangasalla ja Vimpelissä.Julkaistu
26 October 2008
Äänipäiden puolesta:

Äänipäät

Tagit